AnaSayfa / Genel / Kahve falında damat adayı görmek

Kahve falında damat adayı görmek

Kahve falında damat adayı görmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, mali olarak küçüleceğine, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına inanılır.

Kahve falında damat adayı gördüyseniz:

  • Beklentileriniz veya başınıza gelenler birbirinden farklı olabilir.

Kahve falında damat adayı görmek hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine işarettir.

Kahve falında eski damat adayını görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, yeni malların alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında damat adayları görmek ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, sağlıklı ve zinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında damat adayını görmek uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına rivayet eder.

Kahve falında eş adayı görmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, dinden çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgili adayı görmek hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynana adayı görmek hacetinizin giderilmesine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Kahve falında denizden adaya çıkmak aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir