AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde damat görmek

Kahve falında düğünde damat görmek

Kahve falında düğünde damat görmek aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, yaralayacağına ve küstüreceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında düğünde damat gördüyseniz:

  • İlerlemenize katkısı olacak şeyler öğrenmek için elinizden geleni yapmalısınız.

Kahve falında düğüne damadın gelmediğini görmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında düğün damat görmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, büyük başarıla kazanacağına işarettir.

Kahve falında damatsız düğün görmek dargınların barışacağına, gönül yaralarının iyileşeceği rivayet etmektedir.

Kahve falında düğünde gelin ve damat görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında düğünde damat görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sağlık ve şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelin damat düğün görmek kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında gelinlik ve damatlık almak yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik ve damatlık giydiğini görmek malvarlığının çok daha artacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir