AnaSayfa / Genel / Kahve falında damat dövmek

Kahve falında damat dövmek

Kahve falında damat dövmek itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, sıkıntıların son bulacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, hidayete ermeyi de başaracağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında damat dövmek gördüyseniz:

  • Sadece öğleden sonra modumuz bir miktar düşebilir.

Kahve falında damat dövmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında damadı dövmek kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında damadını dövmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında damadıyla kavga etmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığı gelin ve damat görmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz damatlık görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, başarıyla geleceğine işaret eder.

Kahve falında sevgiliyi damat görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında beyaz damatlık giymek moral bulacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir