AnaSayfa / Genel / Kahve falında damat gelin görmek

Kahve falında damat gelin görmek

Kahve falında damat gelin görmek arzularına kavuşacağına, konforlu ve rahat hale geleceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, çok üst mevkilere geleceğine, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine alamet eder.

Kahve falında damat gelin gördüyseniz:

  • Romantik açıdan kuvvetli zamanlar.

Kahve falında birçok gelin damat görmek yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kahve falında gelin damat görmek tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında damat gelin görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına delalettir.

Kahve falında gelin ve damadı görmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında damatla gelin görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelin ve damatlar görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çirkin gelin damat görmek o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir sürü gelin ve damat görmek gönül hoşluğu yaşayacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir