AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu damatlıkla görmek

Kahve falında oğlunu damatlıkla görmek

Kahve falında oğlunu damatlıkla görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında oğlunu damatlıkla gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da projelere onay vermeden ya da imza atmadan önce detaylı şekilde düşünmelisiniz.

Kahve falında oğlunu damatlıkla görmek sıkılacağı bir haber almaya, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunu damat olarak görmek büyük bir karamsarlığa kapılacağına, iyi halinin kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında oğlunun damat olduğunu görmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına inanılır.

Kahve falında damat adayları görmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında çok gelin ve damat görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında damatsız gelinlik giymek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında evli birini damatlıkla görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında damatlık giydirmek eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir