AnaSayfa / Genel / Kahve falında damadını öpmek

Kahve falında damadını öpmek

Kahve falında damadını öpmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, amacına nail olacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında damadını öpmek gördüyseniz:

  • Uzun vadeli amaçlarınızı gerçekleştirmek için çok sayıda yöntem denenmesi gerekebilir.

Kahve falında damadını öpmek işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, başarıyla geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında damadı öpmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında gelinlik giymek damat görmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini damat olarak görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, komşularla ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin erkeği damatlıkla görmek maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine işaret eder.

Kahve falında damatla dans etmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlayan damat görmek kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, bir işe soyunacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığı gelin ve damat görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir