AnaSayfa / Genel / Kahve falında damadı öpmek

Kahve falında damadı öpmek

Kahve falında damadı öpmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, düşmanlarını alt edeceğine, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına inanılır.

Kahve falında damadı öpmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde zayıf halkalar kendini belli edebilir.

Kahve falında damadını öpmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında damadı öpmek iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında damatlık giyen görmek çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına delalettir.

Kahve falında iki damat görmek herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelin damat resmi görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında damadın yüzünü görmemek uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında düğünde gelin ve damat görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı gelin damat görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, hedeflerinin başarıya ulaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir