AnaSayfa / Genel / Kahve falında damatlık aldığını görmek

Kahve falında damatlık aldığını görmek

Kahve falında damatlık aldığını görmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, işlerinin istediği gibi olacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, hayatının iyileşeceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında damatlık aldığını gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda koşuşturmalarınız olabilir.

Kahve falında damatlık aldığını görmek rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında damatla dans etmek başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik ve damatlık giymek başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında damadının öldüğünü görmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, borçlarının hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında yakışıklı damat görmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında damadıyla kavga etmek alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında damat görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında damadını öpmek sıkıntıya düşeceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir