AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının damdan düştüğünü görmek

Kahve falında arkadaşının damdan düştüğünü görmek

Kahve falında arkadaşının damdan düştüğünü görmek kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, borcunun da hafifleyeceğine, beğenilen işlere imza atacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının damdan düştüğünü gördüyseniz:

  • Beklenmedik ya da alışılmadık maddi ya da duygusal kazançlar söz konusu olabilir.

Kahve falında arkadaşının damdan düştüğünü görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına inanılır.

Kahve falında damdan düşeni görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında başkasının damdan düştüğünü görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine işaret eder.

Kahve falında bir çocuğun damdan düştüğünü görmek idealist davranacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine inanılır.

Kahve falında kızının damdan düştüğünü görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına tabir olunur.

Kahve falında damdan düştüğünü görmek ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına alamet eder.

Kahve falında damdan düşen birini görmek hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine işarettir.

Kahve falında çocuğunun damdan düştüğünü görmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir