AnaSayfa / Genel / Kahve falında camiye abdestsiz girmek

Kahve falında camiye abdestsiz girmek

Kahve falında camiye abdestsiz girmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, dertlerden kurtulmaya, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camiye abdestsiz girmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri kendileri için iyi olabilecek şeyleri yapmaları konusunda zorlayabilirsiniz.

Kahve falında abdest almak camiye girmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine delalettir.

Kahve falında camiye abdestsiz girmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında abdestsiz camiye girmek yolculuk yaparak bir hayra ermeye, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına işarettir.

Kahve falında cami çeşmesinde abdest almak maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına inanılır.

Kahve falında cami abdest almak çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına delalettir.

Kahve falında camii içinde abdest almak sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında cami avlusunda abdest almak neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camiye büyük abdest yapmak bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir