AnaSayfa / Genel / Kahve falında ameliyat izleri görmek

Kahve falında ameliyat izleri görmek

Kahve falında ameliyat izleri görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ameliyat izleri gördüyseniz:

  • Biranda tüm olayların size odaklandığını görebilirsiniz.

Kahve falında ameliyat izi görmek görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karnında ameliyat izi görmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ameliyat izleri görmek acı veren durumların vuku bulacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında vücudunda ameliyat izi görmek kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ameliyat dikiş izi görmek dik durmaya çalışacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında alnında iz görmek emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında dikiş izi görmek aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünde dikiş izi görmek umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir