AnaSayfa / Genel / Kahve falında alnında iz görmek

Kahve falında alnında iz görmek

Kahve falında alnında iz görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine alamet eder.

Kahve falında alnında iz gördüyseniz:

  • Bazı konuları gereğinden fazla hafife alabilirsiniz.

Kahve falında alnında iz görmek hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında izmite gitmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ameliyat izleri görmek eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpek ayak izi görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvarda ayak izi görmek önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına işaret eder.

Kahve falında parmak izi görmek diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında izmir köfte görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünde ayak izi görmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir