AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda ameliyat izi görmek

Kahve falında vücudunda ameliyat izi görmek

Kahve falında vücudunda ameliyat izi görmek huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine alamet eder.

Kahve falında vücudunda ameliyat izi gördüyseniz:

  • Hak ettiğinizden azına razı olmayın.

Kahve falında vücudunda ameliyat izi görmek onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında ameliyat dikiş izi görmek makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında ameliyat izleri görmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ameliyat izi görmek özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında karnında ameliyat izi görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında vücudunda iz görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, zararların üst üste geleceğine işarettir.

Kahve falında vücutta iz görmek geçim sorunuyla karşılaşacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına yorulur.

Kahve falında vücudunda dikiş izi görmek insanların afiyet bulacağına, günü birlik tatillere çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir