AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnında ameliyat izi görmek

Kahve falında karnında ameliyat izi görmek

Kahve falında karnında ameliyat izi görmek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında karnında ameliyat izi gördüyseniz:

  • Olayları hafife alıp ya da nasılsa bir şekilde hallederim diyerek yaşam kalitenizi düşürmenizin veya yaşamınızı sıkıntıya sokmanızın bir anlamı o Biraz daha düşünmelisiniz.

Kahve falında karnında ameliyat izi görmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında vücudunda ameliyat izi görmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına yorulur.

Kahve falında ameliyat izleri görmek söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, hakkaniyetine göre değer kazanacağına işarettir.

Kahve falında ameliyat dikiş izi görmek değer verdiği gibi kıymet göreceğine, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında ameliyat izi görmek huzurunun bozulacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kar üzerinde ayak izi görmek evi kendisinin çekip çevireceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında karnından ameliyat olmak kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına delalet eder.

Kahve falında karda iz görmek falı kapatan kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir