AnaSayfa / Genel / Kahve falında ameliyat izi görmek

Kahve falında ameliyat izi görmek

Kahve falında ameliyat izi görmek çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, aklına giren şeytana uyacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, önün açılacağına delalet eder.

Kahve falında ameliyat izi gördüyseniz:

  • Sevgilinizin cinsel beklentilerine karşı biraz daha duyarlı olmalısınız.

Kahve falında ameliyat izleri görmek eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, hayattan daha zevk alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ameliyat izi görmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına delalettir.

Kahve falında ameliyat dikiş izi görmek ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında vücudunda ameliyat izi görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, onları kendi gözünden bile sakınacağına işarettir.

Kahve falında karnında ameliyat izi görmek kötü halinden eser kalmayacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kar üzerinde ayak izi görmek dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına delalet eder.

Kahve falında vücudunda dikiş izi görmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzde iz görmek geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir