AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzde iz görmek

Kahve falında yüzde iz görmek

Kahve falında yüzde iz görmek atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, kısa süre içinde işten çıkılacağına, kafasının rahat edeceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzde iz gördüyseniz:

  • Son derece sıkıntılı bir durumdan çıkmanız olasıdır.

Kahve falında yüzde yara izi görmek iyi ruh halinin bozulacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında yüzde izler görmek kudret sahibi olacağına, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına alamet eder.

Kahve falında yüzde tırnak izi görmek başka alanlara yöneleceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında yüzde iz görmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzde yanık görmek özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzde sivilceler görmek iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, iyi şeyler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yüzde nur görmek parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında yüzde yazı görmek aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir