AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç dalında elma görmek

Kahve falında ağaç dalında elma görmek

Kahve falında ağaç dalında elma görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaç dalında elma gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin fikirlerini değiştirmeye çalışmanız çok zor olabilir.

Kahve falında ağaç dalında elma görmek sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, başarılarının hiçe sayılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elmayı dalından koparmak başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalından elma koparmak eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına delalettir.

Kahve falında dalından elma koparıp yemek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında dalında yeşil elma görmek sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine işarettir.

Kahve falında dalından kırmızı elma koparmak çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dalından yeşil elma koparmak iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında dalından elma almak fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir