AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalında incir yemek

Kahve falında dalında incir yemek

Kahve falında dalında incir yemek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında dalında incir yemek gördüyseniz:

  • Deneyimli kimselerin tavsiyelerini dinleyerek önce sıradan işlerinizi düzene sokun.

Kahve falında dalından koparıp incir yemek saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında dalından incir yemek manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Kahve falında dalından siyah incir yemek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dalında incir yemek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine yorulur.

Kahve falında inciri dalından koparmak en gösterişli arabalara bineceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında incir dalı görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında incir dalı dikmek tatsızlıkların sona ereceğine, fal sahibinin kısmetinin kapanacağına işaret eder.

Kahve falında incir dalı kesmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir