AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir dalı görmek

Kahve falında incir dalı görmek

Kahve falında incir dalı görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında incir dalı gördüyseniz:

  • Sizden beklentisi olan kişilerin net olarak ne istediğini sorup şaşırabilirsiniz.

Kahve falında dalından incir toplamak insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına alamet eder.

Kahve falında dalından incir yemek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, kırılan kalplerin tekrar barışacağına inanılır.

Kahve falında dalından siyah incir yemek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında dalında incir yemek kendisi için faydalı şeyler yapacağına, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine rivayet eder.

Kahve falında incir dalı dikmek işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inciri dalından koparmak yolculuk yaparak bir hayra ermeye, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına yorulur.

Kahve falında dalında kuru incir görmek açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dalında incir görmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir