AnaSayfa / Genel / Kahve falında inciri dalından koparmak

Kahve falında inciri dalından koparmak

Kahve falında inciri dalından koparmak şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında inciri dalından koparmak gördüyseniz:

  • Genel hava uzlaşma ortamı yaratmaktan veya belli anlaşmaları desteklemekten uzak görünüyor.

Kahve falında dalında incir görmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalından incir toplamak verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, öz güveninin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında incir dalı görmek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında inciri dalından koparmak yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına rivayet eder.

Kahve falında incir dalı dikmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya işaret etmektedir.

Kahve falında dalında kuru incir görmek bazı girişimlerde bulunacağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalında incir yemek hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında dalından koparıp incir yemek aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir