AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir dalı dikmek

Kahve falında incir dalı dikmek

Kahve falında incir dalı dikmek kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, kendini toparlayamayacağına, zaferler kazanacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında incir dalı dikmek gördüyseniz:

  • Ufak seyahatler eleştirilerden ya da işinize karışan kişilerden uzaklaşmanıza yardım edebilir.

Kahve falında incir dalı dikmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında dalından siyah incir yemek huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, böylece yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında dalından incir toplamak büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, bazı engellerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında incir dalı kesmek muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında dalında kuru incir görmek sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında incir dalı görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında dalında incir yemek kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, kazançsız işler peşinde olmaya işaret eder.

Kahve falında dalından incir yemek hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir