AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalından koparıp incir yemek

Kahve falında dalından koparıp incir yemek

Kahve falında dalından koparıp incir yemek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında dalından koparıp incir yemek gördüyseniz:

  • Ev veya aileyle ilgili beklenmedik değişiklikler yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında dalından incir yemek sakin ve güzel bir hayat süreceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına işarettir.

Kahve falında dalından siyah incir yemek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, yönetici olacağına inanılır.

Kahve falında dalında incir yemek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında dalından koparıp incir yemek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, uzun ve hayırlı bir ömre alamet eder.

Kahve falında incir dalı kesmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında incir dalı görmek maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında dalından incir toplamak kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına rivayet eder.

Kahve falında dalında incir görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir