AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalından incir yemek

Kahve falında dalından incir yemek

Kahve falında dalından incir yemek ortaklarla aranın bozulacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine inanılır.

Kahve falında dalından incir yemek gördüyseniz:

  • Geçmişten tanıdığınız kişilerle ilgili konulara takılıp kalmanın bir yararı olmayabilir.

Kahve falında dalından incir yemek kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına tabir olunur.

Kahve falında dalından siyah incir yemek onun iyi olduğunu öğreneceğine, mali olarak küçüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dalında incir yemek elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında dalından koparıp incir yemek hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında incir dalı dikmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında inciri dalından koparmak ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalından incir toplamak yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında incir dalı görmek kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir