AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalında fasülye görmek

Kahve falında dalında fasülye görmek

Kahve falında dalında fasülye görmek aile bireylerinin de çok sevineceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, yeniden doğmuş gibi olacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında dalında fasülye gördüyseniz:

  • Olayları şansa bırakmayın.

Kahve falında dalında fasülye görmek düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına tabir olunur.

Kahve falında fatima anayı görmek üzüleceğine ve borçlanacağına, yeni bir ortama girileceğine alamet eder.

Kahve falında kara fatma öldürmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında kara fatmalar görmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında kurutulmuş yeşil fasülye görmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kurtlanmış fasülye görmek sıkıntıların azalacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kuru fasülye ekmek çok büyük özgüven kazanacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında facebooka girdiğini görmek alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir