Kahve falında facebooka girdiğini görmek

Kahve falında facebooka girdiğini görmek tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, düzeninin bozulacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında facebooka girdiğini gördüyseniz:

  • Verilmiş sözlerin tutulmaması duygusal sorunlara neden olabilir.

Kahve falında facebooka girdiğini görmek kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurtlanmış fasülye görmek her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fatır suresi okumak elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında fatma ismi görmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında fatır suresi görmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında faişelik yapmak hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fatma anamızın elini görmek yapılan işlerin fazla kar getireceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına inanılır.

Kahve falında fatmaunın elini görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir