AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara fatma öldürmek

Kahve falında kara fatma öldürmek

Kahve falında kara fatma öldürmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara fatma öldürmek gördüyseniz:

  • Sağlığınız veya maddi durumunuzla ilgili bir tartışma büyüyebilir.

Kahve falında kara fatma öldürmek yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine işarettir.

Kahve falında uçan kara fatma görmek kötü karakterli bir kadına, anne babayla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kara fatma yemek işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş kara fatma görmek aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, ortaklıklar varsa da bozulacağına alamet eder.

Kahve falında kara fatmalar görmek sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine inanılır.

Kahve falında evde kara fatma görmek sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine işarettir.

Kahve falında fatma görmek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında facebook açmak çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir