Kahve falında kurtlanmış fasülye görmek

Kahve falında kurtlanmış fasülye görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurtlanmış fasülye gördüyseniz:

  • Çabalarınızın karşılıksız kalmadığını görerek sevinebilirsiniz.

Kahve falında kurtlanmış fasülye görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında kuru fasülye yemeği yapmak insanlar tarafından tanınan biri olacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil taze fasülyeler görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında fatıma anamızın elini görmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil fasülye yemeği yemek hastalıkların iyileşeceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fatıma annemizi görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında fatma görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine işarettir.

Kahve falında fatmaunın elini görmek bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top