AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor eldiven görmek

Kahve falında mor eldiven görmek

Kahve falında mor eldiven görmek etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, yaptığı işlerin de içine sineceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına işaret eder.

Kahve falında mor eldiven gördüyseniz:

  • Belli bir konuya veya maceraya gereğinden fazla enerji harcamış olabilirsiniz.

Kahve falında mor eldiven görmek elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yün eldiven görmek anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz eldiven giymek sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah eldiven görmek verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine işarettir.

Kahve falında siyah eldiven takmak kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine delalettir.

Kahve falında tek eldiven giymek kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz eldiven görmek kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil eldiven giymek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir