AnaSayfa / Genel / Kahve falında ameliyat eldiven görmek

Kahve falında ameliyat eldiven görmek

Kahve falında ameliyat eldiven görmek tüm planların zamanında neticeleneceğine, güzel davetler alacağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine rivayet eder.

Kahve falında ameliyat eldiven gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizi, iş birliklerinizi, çocuklarınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren başlıklarda bazı konular neticeye kavuşabilir ya da sonlanabilir.

Kahve falında ameliyat eldiveni giymek işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında ameliyat eldiveni görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ameliyat eldiven görmek planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinden eldiven almak özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı eldiven takmak arzuların gerçekleşeceğine, yorgun ve hasta hissedeceğine inanılır.

Kahve falında bebek eldiveni almak epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına işarettir.

Kahve falında bebek eldiveni görmek pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, hedeflerine yaklaşacağına inanılır.

Kahve falında deri eldiven takmak neşeli bir hayat süreceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir