AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalında ayva görmek

Kahve falında dalında ayva görmek

Kahve falında dalında ayva görmek büyük savaşların yaşanacağına, işlerdeki karın artacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında dalında ayva gördüyseniz:

  • Bitirilmemiş işler için üzülmemelisiniz, nasılsa tamamlayabilirsiniz.

Kahve falında dalından ayva toplamak kafasının boşalacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına tabir olunur.

Kahve falında ayva dalı görmek ticaretin açılacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına delalettir.

Kahve falında dalında ayva görmek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dalından ayva yemek çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında dalından ayva koparıp yemek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayvayı yemek yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine inanılır.

Kahve falında pişmiş ayva görmek uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine alamet eder.

Kahve falında ağaçtan ayva koparmak tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir