AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalından ayva toplamak

Kahve falında dalından ayva toplamak

Kahve falında dalından ayva toplamak dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, maddi yükümlülüklerinin artacağına, gönül yaralarının iyileşeceği, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında dalından ayva toplamak gördüyseniz:

  • Karşı taraftaki kişiler belli durumların inceliklerini kavramış olmasalar bile, olaylar veya konular hakkındaki yorumlarını dinlemekte fayda var.

Kahve falında dalından ayva toplamak istediği arabaya bineceğine, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine işarettir.

Kahve falında ayva dalı görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, hayatından razı geleceğine delalettir.

Kahve falında dalından ayva yemek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında dalından ayva koparıp yemek çalıştığı yerde amir olacağına, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dalında ayva görmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı ayva toplamak kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayva toplamak girdiği işlerde zarara uğrayacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında ayva toplamak yemek ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, kazancının yerine gelmesine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir