AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayva dalı görmek

Kahve falında ayva dalı görmek

Kahve falında ayva dalı görmek iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, kime danışacağını bilemez olacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, kazancın düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ayva dalı gördüyseniz:

  • Sizden tamamen farklı fikirlere sahip kişilere tahammül etmeniz gerekebilir.

Kahve falında dalından ayva toplamak eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayva dalı görmek ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında dalından ayva yemek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dalından ayva koparıp yemek aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dalında ayva görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz ayva görmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında daldan ayva koparmak istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye ayva vermek başarıya ulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir