AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalından ayva koparıp yemek

Kahve falında dalından ayva koparıp yemek

Kahve falında dalından ayva koparıp yemek variyeti ile herkesi kıskandıracağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine rivayet eder.

Kahve falında dalından ayva koparıp yemek gördüyseniz:

  • Bir çevre değişikliği olabilir.

Kahve falında dalından ayva koparıp yemek rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında dalından ayva yemek saygın biri haline geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalından ayva toplamak iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, yeni kararlar alınacağına işaret eder.

Kahve falında dalında ayva görmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayva dalı görmek sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sulu ayva yemek çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayva koparıp yemek rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında ayva toplamak ve yemek ortamın bir hayli gerileceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir