AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanla boğuşmak

Kahve falında yılanla boğuşmak

Kahve falında yılanla boğuşmak ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, övgü dolu sözler işiteceğine, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında yılanla boğuşmak gördüyseniz:

  • Hoşunuza gitmese bile istikrarlı bir devre geçirmek istiyorsanız gelişmelere dikkat etmeniz gerekiyor.Bilinçaltındaki yaratıcılığnızı enerjiiye dönüştürememekten kaçının.

Kahve falında yılanla boğuşmak hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine yorulur.

Kahve falında yılanlarla boğuşmak her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında atlarla boğuşmak hayaller kurulacağına, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boğayla boğuşmak maddi zarara uğrayacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine işarettir.

Kahve falında maymunla boğuşmak kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine işarettir.

Kahve falında suyla boğuşmak kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine inanılır.

Kahve falında dalgalarla boğuşmak kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayıyla boğuşmak kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir