AnaSayfa / Genel / Kahve falında aya tutunmak

Kahve falında aya tutunmak

Kahve falında aya tutunmak kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, sorunlarını çözeceğine, kazancının günden güne düşeceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, önünün açılacağına inanılır.

Kahve falında aya tutunmak gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızla veya yaşça sizden büyük kişilerle ilişkilerinizi geliştirmelisiniz.

Kahve falında aya tutunmak kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında aya çıktığını görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında el ayası görmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aya bakıp dua etmek sıhhat ve huzur bulacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aya yaklaşmak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, günahlara yorulmaktadır.

Kahve falında ayasofya görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına delalet eder.

Kahve falında ayasofya cami görmek moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, canının sıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında aya gittiğini görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir