AnaSayfa / Genel / Kahve falında daha önce ölmüş birini canlı görmek

Kahve falında daha önce ölmüş birini canlı görmek

Kahve falında daha önce ölmüş birini canlı görmek masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, ruhen rahatlığa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında daha önce ölmüş birini canlı gördüyseniz:

  • Fiziksel veya duygusal durumunuzun ya da iş hayatınızın ön planda olabileceği bir sürece giriyorsunuz.

Kahve falında daha önce ölmüş birini canlı görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında daha önce tanımadığın biriyle sevgili olmak sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine delalettir.

Kahve falında daha önce oturduğu evi görmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında daha önce görmediğin birini görmek büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, ruhen güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında daha önce yaşadığı evi görmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında daha önce görmediği birini görmek çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, zor bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında daha önce ölmüş birinin tabutunu görmek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine delalet eder.

Kahve falında daha önce ölmüş birine sarılmak gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir