AnaSayfa / Genel / Kahve falında daha önce oturduğu evi görmek

Kahve falında daha önce oturduğu evi görmek

Kahve falında daha önce oturduğu evi görmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, işlerin yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında daha önce oturduğu evi gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlü kişilerle tartışmak gereksiz güç mücadeleleri anlamına gelebilir.

Kahve falında daha önce oturduğu eve taşınmak eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine tabir olunur.

Kahve falında daha önce oturduğun evi görmek hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında daha önce oturduğu evi görmek ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, bunalıma gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında daha önce yaşadığı evi görmek çok iyi giden işlerin duracağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına tabir olunur.

Kahve falında daha önce görmediği birini görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine delalet eder.

Kahve falında daha önce ölmüş birini canlı görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine işaret eder.

Kahve falında daha önce ölen birinin öldüğünü görmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına delalet eder.

Kahve falında daha önce ölmüş birinin tekrar öldüğünü görmek yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, yeni bir ilişkiye başlanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir