AnaSayfa / Genel / Kahve falında daha önce yaşadığı evi görmek

Kahve falında daha önce yaşadığı evi görmek

Kahve falında daha önce yaşadığı evi görmek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına alamet eder.

Kahve falında daha önce yaşadığı evi gördüyseniz:

  • Belli karışıklıkların çözülmesi gerekiyor.

Kahve falında daha önce yaşadığı evi görmek ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına yorulur.

Kahve falında daha önce oturduğun evi görmek daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında daha önce oturduğu eve taşınmak zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında daha önce oturduğu evi görmek Allah’ın inayetini kazanacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında daha önce ölmüş birini görmek yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine delalettir.

Kahve falında daha önce ölmüş birini canlı görmek yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında daha önce görmediğin birini görmek sıkıntılarının artacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında daha önce ölmüş birinin tekrar öldüğünü görmek bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, dost ya da akrabalarından yardım alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir