AnaSayfa / Genel / Kahve falında daha önce görmediğin birini görmek

Kahve falında daha önce görmediğin birini görmek

Kahve falında daha önce görmediğin birini görmek sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında daha önce görmediğin birini gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda istikrarı sağlamak için çaba sarf etmelisiniz.

Kahve falında daha önce ölmüş birinin tabutunu görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında daha önce görmediği birini görmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında daha önce ölmüş birinin tekrar öldüğünü görmek içine kapanacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına işarettir.

Kahve falında daha önce tanımadığın biriyle sevgili olmak duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına delalettir.

Kahve falında daha önce ölmüş birini yıkamak dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine inanılır.

Kahve falında daha önce ölmüş birini canlı görmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında daha önce ölmüş birini görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında daha önce ölen birinin öldüğünü görmek güvenli ve mutluluk dolu seyahate, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir