AnaSayfa / Genel / Kahve falında daha önce görmediği birini görmek

Kahve falında daha önce görmediği birini görmek

Kahve falında daha önce görmediği birini görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, büyük işlerin ortaya konulacağına, umutlarının kırılacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında daha önce görmediği birini gördüyseniz:

  • Tamir veya düzenleme gibi konularda yapacağınız sakarlıklardan gelen büyük zararlara açıksınız.

Kahve falında daha önce ölmüş birini yıkamak kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, mal ve para biriktireceğine alamet eder.

Kahve falında daha önce oturduğu eve taşınmak bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, geçim derdi çekeceğine delalettir.

Kahve falında daha önce ölmüş birini canlı görmek aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında daha önce ölmüş birine sarılmak hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında daha önce ölen birinin öldüğünü görmek kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında daha önce ölmüş birinin öldüğünü görmek çözümlere ve şifaya kavuşacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine tabir olunur.

Kahve falında daha önce ölmüş birini görmek ele geçen kazancın günden güne azalacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine işaret eder.

Kahve falında daha önce ölmüş birinin tekrar öldüğünü görmek akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir