AnaSayfa / Genel / Kahve falında daha önce tanımadığın biriyle sevgili olmak

Kahve falında daha önce tanımadığın biriyle sevgili olmak

Kahve falında daha önce tanımadığın biriyle sevgili olmak zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına inanılır.

Kahve falında daha önce tanımadığın biriyle sevgili olmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi sinirlendirmeye çalışabilirler.

Kahve falında daha önce tanımadığın biriyle sevgili olmak maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına işaret eder.

Kahve falında daha önce ölmüş birinin tekrar öldüğünü görmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine alamet eder.

Kahve falında daha önce oturduğun evi görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine işaret etmektedir.

Kahve falında daha önce ölmüş birinin tabutunu görmek yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında daha önce ölmüş birinin öldüğünü görmek sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına alamet eder.

Kahve falında daha önce yaşadığı evi görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında daha önce görmediğin birini görmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında daha önce oturduğu eve taşınmak hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, yakında güzel haberler alarak sevineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir