AnaSayfa / Genel / Kahve falında daha önce ölmüş birinin tabutunu görmek

Kahve falında daha önce ölmüş birinin tabutunu görmek

Kahve falında daha önce ölmüş birinin tabutunu görmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, mutlu ve huzurlu biri olacağına delalet eder.

Kahve falında daha önce ölmüş birinin tabutunu gördüyseniz:

  • Romantik jestler olumlu algılanabilir.

Kahve falında daha önce ölmüş birinin tabutunu görmek ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, ayağa kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında daha önce ölmüş birinin öldüğünü görmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında daha önce tanımadığın biriyle sevgili olmak dertlerine derman arayacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine delalettir.

Kahve falında daha önce oturduğun evi görmek borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine delalettir.

Kahve falında daha önce ölmüş birini yıkamak ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, bereket ve zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında daha önce oturduğu eve taşınmak mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına işaret eder.

Kahve falında daha önce ölmüş birini canlı görmek rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında daha önce ölmüş birinin tekrar öldüğünü görmek işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir