AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağların üstünde kar görmek

Kahve falında dağların üstünde kar görmek

Kahve falında dağların üstünde kar görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, fal sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, şanslı günlerin kapıda olduğuna, rakiplerin başarı kazanacağına delalettir.

Kahve falında dağların üstünde kar gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın teklifini kabul ederek eğlenceli saatler geçirmeniz veya değişik konularla ilgilenmeniz olasıdır.

Kahve falında dağ üstünde kar görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağın üstünde kar görmek sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağların üstünde kar görmek iş kaybı yaşanacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında dağların üstünden uçmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında dağın üstünde ev görmek iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında dağın üstünde oturmak başına bazı musibetlerin geleceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında dağın üstünde olmak maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine inanılır.

Kahve falında dağların üstünde uçmak büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir