AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağın üstünde kar görmek

Kahve falında dağın üstünde kar görmek

Kahve falında dağın üstünde kar görmek bir sebeple ortaklığın bozulacağına, fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında dağın üstünde kar gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında dağ üstünde kar görmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında dağların üstünde kar görmek maddi olarak büyüyeceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına işarettir.

Kahve falında dağın üstünde kar görmek bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine delalet eder.

Kahve falında dağın üstünde ev görmek dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağ üstünde olmak kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dağın üstünde olmak ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına inanılır.

Kahve falında dağların üstünden uçmak adım adım başarıya ulaşılacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında dağların üstünde uçmak kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir