AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağların üstünden uçmak

Kahve falında dağların üstünden uçmak

Kahve falında dağların üstünden uçmak atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, yeni bir işe girileceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağların üstünden uçmak gördüyseniz:

  • Ufak şeyler üzerine dikkatinizi odaklayabilirseniz saklanmak istenen bazı konuların farkına varabilirsiniz.

Kahve falında dağların üstünde uçmak ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağların üstünden uçmak sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında dağdan aşağı uçmak küs kimselerin barışacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına işaret eder.

Kahve falında dağlarda uçmak zor günlerin uzaklaşacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine işaret eder.

Kahve falında dağdan uçmak kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, kazancın daha da artacağına işarettir.

Kahve falında dağların üzerinden uçmak büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kar üstünde uçmak bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına delalet eder.

Kahve falında arabayla denizin üstünde uçmak bir süre iş bulmakta zorlanacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir