AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağın üstünde oturmak

Kahve falında dağın üstünde oturmak

Kahve falında dağın üstünde oturmak hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, evine haciz geleceğine yorulur.

Kahve falında dağın üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Nerede olursanız olun gerek işinizde gerekse başka bir ortamda kendinizi epey huzurlu hissedeceksiniz.

Kahve falında dağın üstünde oturmak sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dağın tepesinde oturmak ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında yüksek dağda oturmak bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine inanılır.

Kahve falında dağ başında oturmak tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dağda oturmak sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağda oturduğunu görmek ekmeğinin ve kazancının artacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine işarettir.

Kahve falında dağın üstünde olmak uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına delalet eder.

Kahve falında dağ üstünde kar görmek bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir