AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağın üstünde olmak

Kahve falında dağın üstünde olmak

Kahve falında dağın üstünde olmak iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, bereketin eksileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dağın üstünde olmak gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki yargılarınız size zorluklar getirebilir.

Kahve falında dağın üstünde olmak işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma delalet eder.

Kahve falında dağın üstünde oturmak sevinçten adeta havalara uçacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında dağ üstünde kar görmek başarısızlığı karşısında yıkılacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağların üstünden uçmak borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dağların üstünde uçmak maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, çok zengin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağların üstünde kar görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dağ üstünde olmak bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dağın üstünde ev görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir