AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağın üstünde ev görmek

Kahve falında dağın üstünde ev görmek

Kahve falında dağın üstünde ev görmek yanlış bir karar verileceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına, kirli işlere bulaşacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağın üstünde ev gördüyseniz:

  • Evinizi, gayrimenkullerinizi, evle bağlantılı kişileri veya ailenizi ilgilendiren konuların ön plana çıkabileceği bir sürece giriyorsunuz.

Kahve falında dağın üstünde ev görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında dağın üstünde oturmak âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, refaha erişileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dağın üstünde olmak rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına yorulur.

Kahve falında dağ üstünde olmak aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına delalettir.

Kahve falında dağın üstünde kar görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, hafif ve iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dağların üstünde kar görmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine rivayet eder.

Kahve falında dağların üstünde uçmak büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında dağların üstünden uçmak yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir