AnaSayfa / Genel / Kahve falında balonun patladığını görmek

Kahve falında balonun patladığını görmek

Kahve falında balonun patladığını görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balonun patladığını gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeylerle ihtiyacınız olanlar birbiriyle örtüşmüyor.

Kahve falında balonun patladığını görmek niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine yorulur.

Kahve falında lav patladığını görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir yerin patladığını görmek belki ölümler görüleceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın tekerleğinin patladığını görmek daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine inanılır.

Kahve falında lağım patladığını görmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bilgisayarın patladığını görmek gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karnının patladığını görmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tekerin patladığını görmek afiyete ereceğine, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir