AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın tekerleğinin patladığını görmek

Kahve falında arabanın tekerleğinin patladığını görmek

Kahve falında arabanın tekerleğinin patladığını görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını inanılır.

Kahve falında arabanın tekerleğinin patladığını gördüyseniz:

  • Oldukça iyimser bir bakış açısına sahipsiniz.

Kahve falında arabanın tekerleğinin patladığını görmek falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, sorunların atlatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın lastiği patlamak aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına işarettir.

Kahve falında arabanın lastiklerinin patladığını görmek çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabanın lastiğinin patladığını görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında arabanın tekerinin patladığını görmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabanın patladığını görmek anlayışlı bir kısmet çıkacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına işarettir.

Kahve falında arabanın tekerleği patlak görmek işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine inanılır.

Kahve falında arabaların patladığını görmek kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir